Enkele voorbeelden van recente werkzaamheden:

Wifi realisatie nieuw woonhuis:

Bij een van onze klanten was er behoefte aan een stabiel Wifi netwerk. Omdat het een nieuw met met veel betonnen wanden betrof, is goed bereik een uitdaging. Door gebruik te maken van mesh technologie en verschillende access-point is het gelukt dit te realiseren, zowel op zolder als in de kelder.

Hoe krijg ik overal in huis wifi? - Coolblue - Voor 23.59u, morgen ...

Website ontwerp Frankstip.nl

Ook het ontwerpen van websites behoord tot ons portfolio. Voor een klant hebben wij een nieuwe website ontworpen. De gehele mail migratie gedaan, en overzetten van de huidige data. Daarnaast verzorgen wij de hosting en registratie van domeinnamen zodat u daar geen omkijken naar heeft. Neem eens een kijkje naar het eindresultaat: https://frankstip.nl

IP-camera installatie

Goed zicht in en rond het huis is voor veel mensen erg belangrijk. Zo vond ook deze klant. Door alle op- en afritten te voorzien van Full HD 1080p Camera’s was goed zicht geregeld. Ook op plekken waar geen netwerk aansluiting mogelijk was, werd dit opgevangen door middel van een Wifi camera. Alle beelden worden opgeslagen op een lokale opslag welke zowel op de telefoon, als het scherm in de kamer af te spelen zijn.

Welke resolutie kiezen bij een bewakingscamera pakket ...
Bekijk de verschillen tussen een HD en FULL of Super HD camera.